Gezondheidsreset

De gezondheidsreset!

WAUW wat een topkuur!

Dit had ik nooit verwacht, maar ik ben zó blij met het resultaat.

Ik werd vaak moe wakker, had last van chronische holteontstekingen, veel last van allergieën, maag- en darmklachten, pijnlijke gewrichten die me weerhielden om vrij te sporten. Het ergste van alles voor mij was dat ik door de overgang maar bleef aankomen. Ook al at ik nog zo gezond!

De gezondheidsreset is voor mij écht de ommekeer geweest in mijn gezondheid. Ik ben in totaal 14 kilo afgevallen en heel wat centimeters kwijt in de probleemgebieden. 

Ik voel me beter dan ooit, bruis van de energie, spring 's ochtends mijn bed uit, mijn huid is veel mooier/strakker (geen cellulitus meer), overgangsklachten zijn verdwenen, geen last meer van allergieën/ontstekingen en wat écht heel erg fijn is, ik kan me weer veel vrijer bewegen

Ik ben zó blij!

Meer resultaten zien

Wil jij je gezondheid een boost geven?

janita-sassen-monique

Gezondheidswebinar

Maandag 8 januari organiseer ik een gezondheidswebinar over voeding & gezondheid.

Wat is er tegenwoordig aan de hand met onze voeding en wat zijn de gevolgen hiervan? Hoe komt het dat er steeds meer welvaartsziektes ontstaan en hoe kun je de regie weer terugkrijgen over je eigen gezondheid?

Dit webinar is bestemd voor iedereen die meer wil weten over basisgezondheid, de filosofie van het bedrijf waar we mee samenwerken en een uitleg van de succesvolle gezondheidsreset. 

Ben je erbij? Stuur me een email op monique@harmoniq.nl.

8 januari 2024

maandag
08-01-2024
20.00

Deze mensen gingen je al voor....

Ik kan zonder mijn medicijnen voor astma. Mijn ontstekingen zijn weg en ik slaap als een roosje.
Cindy Kerklingh
Geen last meer van emo-eten, ik kan de wereld weer aan en ik heb weer energie voor 10! Ben er zó blij mee!
Wendy van der Gaag
De mist in mijn hoofd is eindelijk opgetrokken. Mijn overgangsklachten zijn opgelost. Ik voel me heerlijk!
Elma van den Top

Mijn verhaal

Lange tijd pleegde ik roofbouw op mijn lichaam. Ik ging over mijn grenzen heen, werkte te hard en had een ongezonde leefstijl. Langzaam ontstonden er kleine klachtjes zoals hoofdpijn, moe zijn, last van een opgezette buik, niet meer tegen bepaalde voedingsproducten kunnen etc. In het begin had ik het niet eens door. Gewoon doorgaan en niet zeuren. Maar natuurlijk zijn dit signalen van je lichaam dat er iets niet in de haak is. Ik ben doorgegaan totdat ik op een gegeven moment letterlijk omviel met een dikke burnout. Continue holteontstekingen en voeding nam ik niet meer op. In het ziekenhuis hadden ze geen idee en werd ik weggestuurd met de mededeling 'het zit tussen je oren'.


Ik heb het roer toen omgegooid. Ben naar een meer holistische oplossing gaan zoeken. Heb mijn baan opgezegd, leefstijl helemaal omgegooid en ben heel gezond gaan eten. Het ging langzaam aan steeds iets beter. Maar helaas bleef ik op een bepaald niveau hangen. 

Een jaar geleden kwamen hier ook nog eens hormonale klachten door de overgang bij en bleef ik maar aankomen. Ik was het écht zat!

Ik kwam Arlette tegen op facebook en zei had de Gezondheidsreset gedaan. Ik voelde aan alles dat dit voor mij goed zou zijn en ik ben dit gezondheidsavontuur aangegaan. Ik ben zó blij met dit besluit. 

Dit is voor mij écht de ommekeer geweest op elk gebied. Mijn gezondheid is beter dan ooit! Ik bruis van de energie en ben 14 kilo afgevallen. Daarnaast biedt dit mij uitzicht op een financieel vrijer leven en vind ik het fijn om met anderen gelijkgestemden samen te werken aan onze missie.

Onze missie: 

Wereldwijd zoveel mogelijk mensen te helpen en te inspireren om gezonder, gelukkiger en vrijer te leven en daardoor een bijdrage te leveren aan een betere wereld!

 

In het kort

We zijn ondervoed en leven met tekorten. Krijgen daarbij veel gifstoffen binnen. 
Hierdoor ontstaan veel lichamelijke ongemakken. Aanvulling is onvermijdelijk.
90% van onze gezondheid begint bij een goed werkende darmflora.
Onze oplossing natuurlijke supplementen op basis van groenten, fruit en kruiden. 
Het is geen dieet, je maakt een reset om daarna over te gaan naar een gezonde leefstijl.

Hoge kwaliteit & biologisch

Wat kunnen de supplementen (ook wel vitaalstoffen genoemd) voor jou betekenen en waarom zijn ze beter? De supplementen zijn van zeer hoge kwaliteit en van biologische oorsprong (vrij van pesticden en chemicaliën) op basis van groente, fruit en kruiden. Er wordt gebruik gemaakt van koude productie techniek, waardoor vitamines en mineralen behouden blijven in het eindproduct. 

Het bedrijf waar ik mee samenwerk heeft een wereldpatent op de Phytozyme base formule, waardoor de supplementen 100% biobeschikbaar zijn, dit betekent dat ze volledig opneembaar zijn tot in de cellen. 

Alle supplementen hebben een synergetische werking en versterken elkaar. 

Alle ontwikkelingsprocessen zijn in eigen beheer.