Over mij

janita-sassen-monique

Mijn bedrijfsnaam zegt het eigenlijk al. Harmonie is voor mij een rode draad in mijn leven en een belangrijke waarde. Mijn gevecht voor harmonie in het verleden maakt wie ik ben het heden. 

Door de afgelopen jaren mezelf te ontwikkelen door middel van management development programma’s, persoonlijke coaching en het volgen van diverse trainingen NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren, Practitioner en Master, coach en trainersopleiding) ben ik in staat om mijn capaciteiten, eigenschappen en overtuigingen op een positieve manier in te zetten. 

Ik werk als zelfstandig coach/trainer en heb mezelf de uitdaging gegeven om een bijdrage te kunnen leveren aan meer harmonie in deze wereld. Ik help graag mensen door beter inzicht te geven in zichzelf, hun manier van handelen en communiceren en zo de verbinding met de ander te verbeteren (meer harmonie). 

testimonial
Ton Heijmans, directievoorzitter BOAG Advies en Management

“Ik heb Monique leren kennen als iemand die staat voor haar vak, zich goed inleeft in de materie en resultaten boekt. Zij gaat problemen niet uit de weg en heeft gevoel voor de mens achter de mens.”

testimonial
André Leeuwis, Managing Director Drees & Sommer 

“Monique heeft ons geholpen om een verbeterslag door te voeren en deed dat op een enthousiaste, deskundige en sensitieve manier. De Harmoniq sessies zijn een begrip geworden binnen onze organisatie.” 

testimonial
Jan Biezepol, QAD 

“Monique heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan de groei van ons salesteam door haar begeleiding van intervisies, trainingen en sales bijeenkomsten. Haar inzet waardeer ik enorm.”