reflectie

Reflecteren is de basis voor groei

Start hier met deze praktische tools!

janita-sassen-monique

Hoe kan jij je business nog sneller laten groeien?

Als ondernemer werk je hard, heel hard. Je hebt weinig tijd voor jezelf en om even afstand te nemen van je business. Je hebt weinig tijd voor je persoonlijke ontwikkeling. Het kan lastig zijn om daadwerkelijk aan de slag te gaan met alle tips die je krijgt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Als ondernemer kun je het gevoel hebben om er alleen voor te staan.

Herken je dit? 

Vraag je je wel eens af waar je aan begonnen bent door je vaste baan op te zeggen en zelfstandig verder te gaan? Lukt het je niet om de volgende stap te zetten in groei van je bedrijf? Is het lastig om nieuwe klanten en projecten binnen te halen? Ervaar je wel eens stress of er de volgende maand wel weer voldoende omzet binnenkomt? Allemaal herkenbare thema’s voor de meeste ondernemers. De vraag is natuurlijk hoe ga je hier mee om en investeer je in jezelf om te groeien als ondernemer. 

Wil jij met je bedrijf vooruit blijven gaan?     Wil je praktische tools hebben die je helpen bij je reflectie en hiermee met de groei van je bedrijf? Zet dan de eerste stappen in reflecteren. Reflecteren is namelijk de basis voor groei voor elke ondernemer. 

Het goede nieuws is reflecteren is te leren!  Ik kan je hierbij helpen. 

De afgelopen jaren heb ik als zelfstandig ondernemer reeds honderden mensen getraind. Ik heb me hierbij gespecialiseerd in trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en soft skills. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in het opzetten van online trainingen. Deze kennis en ervaring zet ik in om jou als ondernemer stap voor stap te begeleiden in de groei van je business.

"De starterskit voegt voor mij enorm veel toe. Het zorgt ervoor dat je even afstand neemt, nadenkt over je doelen, zowel zakelijk als privé en daarin dan gemotiveerd wordt (en geholpen) om er verandering in aan te brengen of een versnelling als dat nodig is. Door de oefeningen die er in staan ben ik mij weer bewust geworden wat mijn dromen zijn en hoe deze te realiseren!"
Jolande Dirkx, Directrice Arbodienst Keerpunt

Ontdek wat er allemaal in de Starterskit zit. 

6 redenen

Reflectieverslag

Een handig template die je kunt gebruiken als leidraad bij je reflectie. Handige werkvormen (inclusief vragenlijst) in invulbare pdf’s waar je lekker mee aan de slag kunt.


6 redenen

De spiegel

Jij als ondernemer staat hier centraal. Je gaat ontdekken waar je kwaliteiten liggen en je valkuilen. Invulbare checklist die je helpt om de juiste keuzes te maken.


6 redenen

Checklist doelen

Een handige checklist die je helpt om je doelen daadwerkelijk te realiseren. Toets je doelen op deze voorwaarden en alles ligt binnen handbereik.


6 redenen

Vitaliteitscheck

Deze vitaliteitscheck is ontwikkeld voor ondernemers. Het geeft je inzicht waar jij je fysieke en mentale weerbaarheid kunt vergroten. Je bedrijf is namelijk net zo gezond als jij dat bent.

starterskit-reflectie-harmoniq
€ 87,-

Starterskit 'Reflectie voor ondernemers'

  • Je wordt stap voor stap meegenomen in wat nodig is om succesvol te zijn
  • Je krijgt praktische tools die je snel en eenvoudig kunt inzetten
  • Wil je meer vanuit je kracht ondernemen? Laat je inspireren!
  • Je wordt uitgedaagd je ondernemerskwaliteiten optimaal in te zetten
  • Handige vragenlijsten en checklisten die je helpen zelf te reflecteren 
  • Je leert hoe je je doelen werkelijk kunt realiseren
  • Unieke werkvormen die je direct online kunt invullen
  • Inzicht in wat vitaal ondernemerschap voor jou kan betekenen
  • HET RESULTAAT:    jouw unieke groeiplan!!    
Ben je niet tevreden met wat je hebt gekregen, dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug, zonder gedoe... 
arrow_drop_up arrow_drop_down