reflectie

Reflecteren is de basis voor groei

Start hier met deze praktische tools!

janita-sassen-monique

Hoe reflectie je omzet kan laten groeien!

Als ondernemer werk je hard, heel hard. Je hebt weinig tijd voor jezelf en om even afstand te nemen van je business. Besef dat je er met alleen maar hard werken niet komt. 

Herken je dit? 

Ervaar je wel eens stress of er de volgende maand wel weer voldoende omzet binnenkomt? Heb je soms zoveel te doen dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Vind je het soms lastig om in je eentje de juiste keuzes te maken? Dat het een uitdaging kan zijn om gestructureerd aan doelen te werken en deze ook écht te realiseren?

Wat hierbij helpt is heel simpel: REFLECTEREN!

De bovenstaande vraagstukken zijn herkenbaar voor de meeste ondernemers. Maar wees eens eerlijk… hoe vaak neem jij de tijd om van een afstandje naar je business te kijken? En waar begin je. Waarschijnlijk werk je vooral keihard. Maar wist je dat   reflectie de basis is voor groei.   

Wil je praktische tools hebben die je helpen bij je reflectie en hiermee met de groei van je bedrijf?

Met vragenlijsten voor reflectie, invulbare pdf die je helpt de juiste keuze te maken wat je zelf moet doen en wat juist niet, checklisten om te reflecteren op jouw ondernemerskwaliteiten en nog veel meer praktische tools. 

Het goede nieuws is reflecteren is te leren!  Ik kan je hierbij helpen. 

Deze training is gebaseerd op de praktijk, mijn eigen jarenlange ervaring als ondernemer. Het is lekker praktisch en helpt je om op afstand naar jezelf te kijken. De afgelopen jaren heb ik als zelfstandig ondernemer reeds honderden mensen getraind. Reflecteren is ook te leren en ik ga je hierbij helpen.
"De starterskit voegt voor mij enorm veel toe. Het zorgt ervoor dat je even afstand neemt, nadenkt over je doelen, zowel zakelijk als privé en daarin dan gemotiveerd wordt (en geholpen) om er verandering in aan te brengen of een versnelling als dat nodig is. Door de oefeningen die er in staan ben ik mij weer bewust geworden wat mijn dromen zijn en hoe deze te realiseren!"
Jolande Dirkx, Directrice Arbodienst Keerpunt

Ontdek wat er allemaal in de Starterskit zit. 

6 redenen

Reflectieverslag

Een handig template die je kunt gebruiken als leidraad bij je reflectie. Handige werkvormen (inclusief vragenlijst) in invulbare pdf’s waar je lekker mee aan de slag kunt.


6 redenen

De spiegel

Jij als ondernemer staat hier centraal. Je gaat ontdekken waar je kwaliteiten liggen en je valkuilen. Invulbare checklist die je helpt om de juiste keuzes te maken.


6 redenen

Checklist doelen

Een handige checklist die je helpt om je doelen daadwerkelijk te realiseren. Toets je doelen op deze voorwaarden en alles ligt binnen handbereik.


6 redenen

Vitaliteitscheck

Deze vitaliteitscheck is ontwikkeld voor ondernemers. Het geeft je inzicht waar jij je fysieke en mentale weerbaarheid kunt vergroten. Je bedrijf is namelijk net zo gezond als jij dat bent.

starterskit-reflectie-harmoniq
€ 47,-

Starterskit 'Reflectie voor ondernemers'

  • Je wordt stap voor stap meegenomen in jouw reflectie
  • Je krijgt praktische tools die je snel en eenvoudig kunt inzetten
  • Wil je meer vanuit je kracht ondernemen? Laat je inspireren!
  • Je wordt uitgedaagd je ondernemerskwaliteiten optimaal in te zetten
  • Je leert de juiste keuzes te maken en dat te doen waar je energie van krijgt en goed in bent
  • Handige vragenlijsten en checklisten die je helpen zelf te reflecteren 
  • Je leert hoe je je doelen werkelijk kunt realiseren
  • Unieke werkvormen die je direct online kunt invullen
  • Inzicht in wat vitaal ondernemerschap voor jou kan betekenen
  • HET RESULTAAT:    jouw unieke groeiplan!!    
Ben je niet tevreden met wat je hebt gekregen, dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug, zonder gedoe...