Bedrijven

Wil jij als bedrijf investeren in je belangrijkste kapitaal? In je mensen?

Wil je dat je medewerkers op een goede manier met je klanten communiceren, goed teamwork afleveren, de verantwoordelijkheid durven pakken, andere kunnen overtuigen, doorgroeien in hun rol, het bedrijf op een professionele manier vertegenwoordigen? Investeer dan in de soft skills van je medewerkers.

In de Harmoniq Academie heb ik hiervoor diverse modules ontwikkeld die ik in groepsverband kan geven. Deze modules zijn bedoeld voor alle professionals die hun soft skills willen ontwikkelen of persoonlijk willen groeien. Harmoniq begeleidt ook regelmatig teambuildingsdagen, heisessies, strategiesessies etc. Soms kan het helpend zijn om jezelf te kunnen focussen op de inhoud en het proces door iemand anders te laten begeleiden. 

Ik heb mezelf het afgelopen jaar ontwikkeld als expert op het verzorgen van online sessies.

Alle trainingen zijn altijd op maat en in overleg met mijn opdrachtgevers maken we op maat programma’s. 

 Een greep uit mijn trainingen:

  Wie ben ik 

  De juiste mindset 

  DiSC & communicatie 

  Persoonlijke effectiviteit 

  Effectieve communicatie 

  Presenteren met impact 

  Overtuigen 

  Leren adviseren 

  Coachingsvaardigheden 

  Samenwerking binnen teams 

  Conflictmanagement 

“Ik heb Monique leren kennen als iemand die staat voor haar vak, zich goed inleeft in de materie en resultaten boekt. Zij gaat problemen niet uit de weg en heeft gevoel voor de mens achter de mens.” 

testimonial
Ton Heijmans, directievoorzitter BOAG Advies en Management 

“Monique heeft ons geholpen om een verbeterslag door te voeren en deed dat op een enthousiaste, deskundige en sensitieve manier. De Harmoniq sessies zijn een begrip geworden binnen onze organisatie.” 

testimonial
André Leeuwis, Managing Director Drees & Sommer 

“Monique heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan de groei van ons salesteam door haar begeleiding van intervisies, trainingen en sales bijeenkomsten. Haar inzet waardeer ik enorm.” 

testimonial
Jan Biezepol, QAD 

"Monique kan op een hele ongedwongen manier een teambuildingsdag faciliteren, zodat iedereen zich open en kwetsbaar durft op te stellen, er vertrouwen ontstaan en er hele mooie gesprekken tot stand komen."

testimonial
Alice Zander, HR directeur van Motion10