Ondernemers

Succesvolle ondernemers zijn niet alleen goed in hun vak maar maken gebruik van hun persoonlijkheid en staan op een goede manier in contact met andere mensen. Lukt het jou om opdrachten binnen te halen? Durf jij keuzes te maken? Hoe flexibel ben jij je in veranderende situaties? Heb je een persoonlijk netwerk? Heb je de discipline om aan je doelen te werken? Hoe ga je om lastige situaties met de klant? Hoe overtuig jij de ander van jouw advies?

Je kunt als ondernemer het verschil maken met deze soft skills. Wil je hiermee aan de slag? Volg dan één van de unieke programma’s speciaal voor ondernemers in de online Harmoniq academie. 

De ondernemers trainingen van Harmoniq

Harmoniq Summer Academy

Trainingen Summer Academy

Als je als ondernemer wil groeien en hiermee je bedrijf wil laten groeien, is het van belangrijk om te reflecteren. Even uit te zoomen en op een afstandje naar je business en je zelf te kijken. Wil jij groeien als ondernemer?
starterskit-reflectie-harmoniq

Starterskit: Reflectie voor ondernemers

Reflecteren is de basis voor groei voor elke ondernemer. Neem jij wel eens tijd om even stil te staan of je nog wel goed bezig bent? Je kunt je business laten groeien door tijd te nemen voor reflectie. Wil je praktische tools die je helpen om met reflectie aan de slag te gaan?

Jij als ondernemer en je persoonlijke effectiviteit

Jij als ondernemer en je persoonlijke effectiviteit

Hier sta jij als ondernemer zelf centraal. Je ontdekt of je wel de dingen doet waar je energie van krijgt en waar je kwaliteiten liggen. Door jouw energie word je een magneet voor nieuwe klanten en creëer je fans en ambassadeurs voor jouw bedrijf.training gameplan de basis voor elke ondernemer

Gameplan, de basis voor elke ondernemer

Weet jij wie je als klant wil hebben en waarom de klanten juist bij jou moeten zijn?  8 strategische vragen over je bedrijf waar we concreet mee aan de slag gaan. Je leert in deze training uit te zoomen en de juiste strategie te kiezen.training jouw mindset als ondernemer

Jouw positieve mindset als ondernemer

Het is als ondernemer keihard werken om succesvol te zijn en te blijven. Het kan gebeuren dat het soms even tegenzit. Hoe zorg je er dan voor dat je toch achter het stuur blijft zitten van je eigen onderneming en de juiste keuzes maakt. Hoe zorg je dat je positief blijft en niet bij de pakken neer gaat zitten?

Meer over deze online trainingen vind je hieronder

Harmoniq Summer Academy

Trainingen Summer Academy

Reflecteren één van de belangrijkste geheimen van succesvol ondernemen. In de Summer Academy leer je te reflecteren op alle niveaus.
Deze persoonlijke ontwikkeling voor jou als ondernemer betekent groei van je business.
starterskit-reflectie-harmoniq

Starterskit: Reflectie voor ondernemers

Met de starterskit geven we je praktische tools in handen die je helpen om te reflecteren en op een afstandje naar je business te kijken. Wil je met je bedrijf vooruit blijven gaan gun jezelf dan dit cadeau en ga aan de slag met de handige printbare werkvormen, checklisten en templates. Je bent zelfstandig ondernemer maar je hoeft het niet alleen te doen.
Jij als ondernemer en je persoonlijke effectiviteit

Jij als ondernemer en je persoonlijke effectiviteit

Je leert hier hoe je persoonlijk effectiever kunt worden door in je kracht te gaan staan. Je bent zelfstandig ondernemer maar je hoeft het niet alleen te. Je ontdekt waar jij goed in bent en wat je vooral zelf moet blijven doen maar je ontdekt ook waar je meer moeite mee hebt en beter aan anderen over kunt laten.
training gameplan de basis voor elke ondernemer

Gameplan, de basis voor elke ondernemer

Je leert hier de belangrijkste ins en outs om richting te geven aan je eigen bedrijf, doelgroep of ondernemers idee. En over hoe jij je kunt onderscheiden als ondernemer.
training jouw mindset als ondernemer

Jouw positieve mindset als ondernemer

Je leert in deze training hoe je vanuit jouw authenticiteit de juiste keuzes maakt. Je leert om vanuit een positieve mindset te opereren. Te kijken naar wat WEL goed gaat en waar de kansen liggen. Je leert in deze training wat de juiste mindset is voor een succesvolle ondernemer.

testimonial

“De trainingen maken je bewust van jouw natuurlijke houding, hoe je die optimaal inzet en van daaruit communiceert. Monique van Harmoniq communiceert, adviseert, stimuleert en spiegelt op een hele prettige manier. Van harte aanbevolen!” 

Cor Boes, Motion10